‘Snart e morran her’ er det andre soloalbumet til Roar Dons. Albumet er spilt inn i New York i løpet av 6 måneder, og Roar Dons har på dette albumet samarbeidet med amerikanske produsenter og musikere.

RELEASE DATE: 8 Nov 2019

Kjøp LP her: https://bit.ly/2NU32VH
Spotify: https://bit.ly/2oZ5IZF
iTunes / Apple Music: https://apple.co/2NR0NlN

Etter at Roar slapp debutalbumet sitt «Natta e over» i 2017, dro han til New York for å innhente ny inspirasjon. Turen var fruktbar og han tok med seg storbyens lidenskap inn i studioet. 

På det nye albumet «Snart e morran her» har han samarbeidet med to amerikanske produsenter i Studio G i Brooklyn. Sangene er spilt inn med både norske og amerikanske musikere, inkludert Anneli Drecker og Paul Simons blåserekke! Men selv om albumet er spilt inn i New York synger Roar selvfølgelig fortsatt på nordnorsk.

Jeg dro til New York for å hente impulser og lage ny musikk. Ambisjonen var å ta pulsen på Norge og USA slik det fremstår i dag. Det var både utfordrende og utrolig inspirerende, noe som forhåpentligvis også kommer frem i sangene.

Roar Dons

Artist: Roar Dons
Album: Snart e morran her
Lable: Galactic Park
GENRE: Pop Singer/Songwriter

All songs produced and engineered by Chris Cubeta and Gary Atturio.
Assistant engineers: Mark Schwartz, Ronnie DiSimone and Richard Salino.
Mixed by Chris Cubeta and Gary Atturio, Studio G, Brooklyn, New York.
Mastering by Alex DeTurk, The Bunker Studio, Brooklyn, New York.

Foto: Rune Stokmo
Coverart by Tormod Leithe at Dynamis design
Promo: Sesong 1
Galactic Park | www.galacticpark.no
N©B Roar Dons 2019

N©B Roar Dons 2019

Published by Galactic Park.
GP6919060V

> https://roardons.no

Roar Dons har en variert bakgrunn som sanger og gitarist. Han startet som aktiv musiker som 12-åring og har siden spilt konserter både i Norge og utlandet. I voksen alder var han medlem i vokalgruppa Plagiacci med utallige live- og tv-opptredener. I 2014 gjenopptok Roar sin musikkarriere, som resulterte i 3 utsolgte konserter og et Live-album. 12.oktober 2017 lanserer han albumet «Natta e over» med ny musikk på nordnorsk.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *