En låt om å ta vare på lyspunkter i hverdagen. 

RELEASE DATE: 6. Nov 2020

Siden 12. mars har Roar Dons og Kjetil Solberg fra Violet Road tilbrakt mye tid i studio sammen. I dag slippes en smakebit på hva de har laget og spilt inn i felleskap. Låten «Det va’kje regnvær i dag» er en låt om å ta vare på lyspunkter i hverdagen

– Hva som venter rundt neste sving, vet bare den som tør å gå videre. «Det va’kje regnvær i dag» er en svakt optimistisk sang om å ta vare på lyspunkter og fine øyeblikk i hverdagen, selv om livet kan føles ganske dritt av og til, sier Roar Dons om sangen. 

Roar har en variert bakgrunn som sanger og gitarist. Han debuterte allerede som 12-åring med sang, gitar og munnspill. Som ung mann reiste han rundt som gatemusikant i Europa og spilte blant annet aktivt på klubber i Berlin. Siden har han deltatt som en av fire medlemmer i vokalgruppa Plagiacci med utallige live- og TV-opptredener. 

Roar la deretter musikkarieren på hylla for å fokusere på eiendomsutvikling i Tromsø. I 2014 ble han utfordret til å gjenoppta musikkarieren og holde en konsert i hjembyen. Resultatet ble en utsolgt konsert, et live-album fra konserten, samt flere spillejobber lokalt. Oppvåkningen i 2014 førte til at Roar er aktiv musiker igjen og jobber nå med sitt tredje album.

Det va’kje regnvær i dag

Roar Dons: Vocals
Mathias Dons: Guitars
Joakim Kristiansen: Bass
Martin Lien: Drums
Kjetil Solberg: Guitars & backing vocals

Music and english lyrics by Roar Dons & Kjetil Solberg
Norwegian lyrics: Ragnar Olsen

Recorded at Kysten Studio, Tromsø
Engineered by Sivert Henriksen
Additional engineering by Kjetil Solberg
Produced by Kjetil Solberg
Mixed by Christer Andre Cederberg at Cederberg Studios
Mastered by George Tanderø at George Tanderø Mastering
Cover design: Dynamis Design

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *